Телешка яхния с бамя
Лора и Стоян
![]() |
1 кг свински дебели черва 1 ч. л. сол 1 ч. л. чубрица 5-6 с. л. олио 2-3 стръка магданоз 1 домат 1 глава лук 2 свински сърца 150 г булгур 200 г стерилизирани гъби 250-300 г свински бут 2-3 щипки черен пипер |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...