Чийзкейк с ягоди
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2018 Хм, спазих изключително точно рецептата. Единственото, което добавих от моя страна, беше прясното мляко към шоколада за топене. Бонбоните не се получиха на вид. Положих ги в силиконови формички и след като престояха дори в хлдиника, трудно се извадиха. Шоколадът веднъж вече стопен, трудно добива онази твърдост просто ей така. Може би има техника или съставка, но тя определено не е включена в тази рецепта!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...