Боровинков оцет

Дата: 16.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г боровинки
500 мл ябълков оцет
2 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Боровинков оцетБоровинките се слагат в керамична касерола.

2
Боровинков оцет 2Намачкват се леко с преса за картофи.
3
Боровинков оцет 3Заливат се с оцета.
4
Боровинков оцет 4Поръсват се със захарта.
5
Боровинков оцет 5Кипват се за около 5 минути.
6
Боровинков оцет 6След това се прехвърлят в буркани и се оставят за 1 нощ в хладилник.
7
Боровинков оцет 7Сместа се прецежда през марля, без да се притиска.
8
Боровинков оцет 8Разпределя се в стерилизирани стъклени бутилки и се съхранява в хладилник до един месец.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2018
Би пробвал и с други плодове по тази рецепта
1.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2018
Интересен вкус, по-добър е от ягодовия
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта