Постен неаполитански кейк
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2016 Направих го, хубаво е на вкус,но стана много блажно,маслото е прекалено много + маслените бисквити също.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
10.05.2016 Много бърз и лесен сладкиш. Замених бисквитите със сух козунак.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2016 Не ми харесаха много, но въпрос на вкус, вместо червени боровинки сложих стафиди
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2016 Аз го направих със сушени червени боровинки и пак стана супер, но 20 минути печене му беше много и малко се препече. Въпреки това изчезна доста бързо :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.04.2016 Супер стана. вместо вишни сложих череши, а отгоре залях с глазура и се получи много сочно и вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...