Карамелена торта
Лора и Стоян
![]() |
145 г натурален шоколад 260 г краве масло 4 яйца (на стайна температура) 250 г захар 140 г брашно 140 г лешници 1 щипка сол |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2020 Страхотен десерт!
| ![]() |
15. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2020 Току що извадено от фурната- като за първи път ще видим дали и на вкус ще е прилично,само знам ,че вече ще го правя по тази рецепта,тъй като май ще ми се окаже най-сполучливата! Поздрави!
| ![]() |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2020 При мен се получи!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2018 Получи се много вкусно. Но аз замених захарта с кафява и намалиха маслото на 150 гр. Колкото повече стои, толкова по -вкусно става :)
| ![]() |
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2018 Нещо обърках, цялата смес плуваше в масло :( сега го пека, но едва ли ще може да се яде...
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...