Брауни
Лора и Стоян
![]() |
за блата: 8 яйца 200 г захар 200 г брашно 50 г орехи 2 с. л. какао на прах | за сиропа: 1 ч. ч. вода 100 г захар 100 г стафиди кората от 1 лимон 50 мл ром | за крема: 4 яйца 150 г захар 800 мл прясно мляко 2 1/2 пакетчета пудинг ванилия 2 ванилии | за поръсване: 50 г какао на прах |
за шоколадовия сос: 50 г захар 150 г шоколад 2 жълтъка 1 ч. ч. прясно мляко 100 мл животинска сметана 1 с. л. ром 1 ванилия сладкарска сметана гарниране |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 яко
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Това е много интересна торта.Много вкусна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Този торта стана любима на семейството ми.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...