Крем-закуска с хрупкави овесени ядки и портокал
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 шипковото брашно е много ароматно, много добре се получиха
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2013 Страхотна рецепта много са вкусни тези бисквити! Докато ги направя и се изяждат просто са неустоими!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 Снежанка,
Може би маслото е било прекалено течно? За да запазят сладките формата си, преди да ги опечеш, можеш да сложиш тестото за 5 минути в хладилник. Както сме написали в рецептата, по време на печене, бисквитките се слагат на разстояние една от друга, така че, ако леко се деформират, да не се слепят. Успех! :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Имам това шипково брашно и все се чудя какво да го правя.С голям ентусиазъм направих тази рецепта, но бисквитите ми се разтекоха въпреки точно спазената рецепта :-( На какво се дължи това?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 Благодаря, Кремена.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...