Тарт с яйца и колбаси
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2014 шипковото брашно е много ароматно, много добре се получиха
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2013 Страхотна рецепта много са вкусни тези бисквити! Докато ги направя и се изяждат просто са неустоими!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 Снежанка,
Може би маслото е било прекалено течно? За да запазят сладките формата си, преди да ги опечеш, можеш да сложиш тестото за 5 минути в хладилник. Както сме написали в рецептата, по време на печене, бисквитките се слагат на разстояние една от друга, така че, ако леко се деформират, да не се слепят. Успех! :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Имам това шипково брашно и все се чудя какво да го правя.С голям ентусиазъм направих тази рецепта, но бисквитите ми се разтекоха въпреки точно спазената рецепта :-( На какво се дължи това?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2013 Благодаря, Кремена.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...