Карамелена торта
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2022 Спазвах рецептата стриктно. Изпече се перфектно, но на 180 градуса го пуснах, около 40 минути.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2020 Страхотен десерт!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
24.05.2020 Току що извадено от фурната- като за първи път ще видим дали и на вкус ще е прилично,само знам ,че вече ще го правя по тази рецепта,тъй като май ще ми се окаже най-сполучливата! Поздрави!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2020 При мен се получи!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2018 Получи се много вкусно. Но аз замених захарта с кафява и намалиха маслото на 150 гр. Колкото повече стои, толкова по -вкусно става :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...