Брускети с мащерка и чесън

Дата: 19.08.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
3 с. л. краве масло (на стайна температура)
2 чабати
3 стръка чесън
2 стръка мащерка
1/2 ч. л. пушен червен пипер
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Брускети с мащерка и чесънХлябът се реже на тънки филийки, подреждат се в тава и се пекат 7–8 минути на 180 градуса.
2
Брускети с мащерка и чесън 2Чесънът и мащерката се наситняват, смесват се с маслото и се овкусява с пушения пипер и сол на вкус.
3
Брускети с мащерка и чесън 3Филийките се поднасят, намазани с ароматното масло.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

26.05.2017
много ни харесаха, другия път трябва да направя тройно количество :)
3.
Изпрати
лично съобщение

19.08.2014
Прекрасно с биричка
2.
Изпрати
лично съобщение

09.07.2014
Много бързо, много лесно и много вкусно, идеални са за вечеря и някой интересен филм :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.07.2014
Много бързо станаха и са невероятно вкусни
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Узунова се регистрира в сайта.
Svetoslav Dimitrov се регистрира в сайта.
radi296 се регистрира в сайта.
Валентина се регистрира в сайта.
Марина Андреева се регистрира в сайта.
Jane Mare сготви Мусака
Даниел Банчев коментира рецептата Бяла пилешка супа
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта