Сладки с банани и фурми
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2018 Вкусни и ароматни
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Станаха вкусни, но малко ги поизгорих
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2015 благодаря! ще пробвам
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2015 Фло, със сигурност температурата на мазнината е паднала. Препоръчваме ти, следващият път да изчакваш по 2-3 минути, преди да сложиш следващите бухтички, за да може мазнината съответно пак да се загрее достатъчно.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 Здравейте, тестот ми се получи много вкусно, но бухтичките поеха страшно много мазнина при пърженетом особенно последните? Може би кътлона беше много слаб - на 6-та степен от 9? Съвет как да ги изпържа следващия път?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...