Бухти със сладко от кайсии

Чудесна закуска за цялото семейство
Източник: Бон Апети
Дата: 18.10.2013

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
320 мл прясно мляко
300 г захар
160 мл олио
2 яйца
1 ванилия
550 г брашно
4 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. индийско орехче
1 ч. л. сол
1 ч. л. канела
100 г сладко от кайсии
олио за пържене
пудра захар за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Бухти със сладко от кайсии
В купа се разбиват млякото, захарта, олиото и яйцата.
2
Бухти със сладко от кайсии 2
В отделен съд се смесват ванилията, брашното, бакпулверът, индийското орехче, солта и канелата.
3
Бухти със сладко от кайсии 3
Сухите съставки се добавят към течните и се разбърква.
4
Бухти със сладко от кайсии 4
Олиото се сгорещява и с помощта на 2 лъжици се сипва от сместа.
5
Бухти със сладко от кайсии 5
Щом бухтите станат готови, се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
6
Бухти със сладко от кайсии 6
Бухтите се сервират със сладко и пудра захар.

Подобни рецепти:
Коментари (14)
14.
Изпрати
лично съобщение

27.01.2018
Вкусни и ароматни
13.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2016
Станаха вкусни, но малко ги поизгорих
12.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2015
благодаря! ще пробвам
11.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2015
Фло, със сигурност температурата на мазнината е паднала. Препоръчваме ти, следващият път да изчакваш по 2-3 минути, преди да сложиш следващите бухтички, за да може мазнината съответно пак да се загрее достатъчно.
10.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2015
Здравейте, тестот ми се получи много вкусно, но бухтичките поеха страшно много мазнина при пърженетом особенно последните? Може би кътлона беше много слаб - на 6-та степен от 9? Съвет как да ги изпържа следващия път?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


niko44 се регистрира в сайта.
fensyy се регистрира в сайта.
Aylin Halilova се регистрира в сайта.
Евелина Наскова се регистрира в сайта.
Величка Семова коментира рецептата Войнишки курабии
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: