Банички със синьо сирене и шунка
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2019 Много вкусни, въпреки че използвах бурата.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2018 Блатовете ми спаднаха,а ги пекох както е описано. Не знам къде съм сбъркала. Тестото беше идеално, но не се получиха въздушни като еклер.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2018 Супер са !
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2017 Невероятно вкусни
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2016 много вкусни, превърнаха се в любима закуска
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...