Гъбена супа със зелев сок
Лора и Стоян
120 г пушена пъстърва 30 г краве масло бялата част от 1–2 стръка праз 2 с. л. брашно 600 мл рибен бульон 250 мл бяло вино 3 жълтъка 200 мл животинска сметана 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус див лук за поръсване | за сервиране: 120 мл прясно мляко 1 яйце 50 г брашно сол на вкус краве масло за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...