Ябълков пай
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2020 Вкусно и ароматно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2015 Вкусна и лесна! Не съм обработвала топлинно черешите, а ги оставих цели, като махнах костилките с машинка. Джинджифила и индийското орехче ги прибавих в желатина.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...