Черешов пай
Лора и Стоян
![]() |
300-400 г череши 300 г брашно 200 г краве масло 200 г захар 150 г прясно мляко 50 г сурови настъргани бадеми 3 яйца 2-3 с. л. олио 1 ч. л. бакпулвер |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2014 Получи се много вкусно.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...