Драбишненска саралия

Дата: 04.05.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакет точени кори
1 кг орехови ядки
1/2 кг захар
1 ч. ч. олио
1 ч. л. канела
600 мл вода
600 г захар
 

Начин на приготвяне:
1
Драбишненска саралияКорите се подреждат в тепсия една върху друга, като помежду им се разпределя по равно предварително приготвената смес от смлени орехи, канела и захар.
2
Драбишненска саралия 2Корите се нагъват в тепсията като хармоника, поливат се с олиото и се пекат 35 минути в загрята до температура 180 градуса фурна.
3
Драбишненска саралия 3Изпечената саралия се полива с предварително приготвения захарен сироп.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


286 ДУШИ ОНЛАЙН
Ина Дамянова се регистрира в сайта.
Atanas Paulina Ivanovi се регистрира в сайта.
Гери коментира рецептата Фритата „Капрезе“
Гери коментира рецептата Песто „Калабрезе“
Бойко се регистрира в сайта.
Александра се регистрира в сайта.
Марина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта