Сусамки

(Село Свирачи)
Източник: Бон Апети
Дата: 07.05.2005
Сусамки
 
Необходими продукти:
4 ч. ч. сусам
1 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. мед


Начин на приготвяне:
1
Сусамки
Захарта се разтопява, като към нея се прибавя медът. Накрая се слага сусамът и се разбърква.
2
Сусамки 2
Сместа се изсипва върху намазнен плот и с помощта на точилка се разстила като кора за баница.
3
Сусамки 3
С нож се изрязват ромбчета.

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2017
В рецептата се използва суров сусам, но може и да се запече леко на сух тиган - за по-богат аромат.
2.
Изпрати
лично съобщение

23.01.2017
Здравейте, сусамът напълно суров ли е?
1.
Изпрати
лично съобщение

04.10.2015
супер са много ги харесваме
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: