Черешов кейк с бадеми
Лора и Стоян
![]() |
200 г сметана 2 щипки канела 1 пакетче ванилия 1 парче карамфил 1/2 ч. ч. червено вино 1 ч. ч. пудра захар 300 г череши 2 белтъка 3-4 с. л. прясно мляко 150 г бял шоколад кора от лимон |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...