Чеснови гъби

Източник: Бон Апети
Дата: 21.06.2001
Чеснови гъби
 
Необходими продукти:
500 г гъби
3 скилидки чесън
2 с. л. краве масло
2 с. л. зехтин
сок от половин лимон
2 с. л. магданоз


Начин на приготвяне:
1
Чеснови гъби
Гъбите се почистват и се поставят в тиган със сгорещени масло и зехтин. Пържат се на много силен огън 3-4 минути, след което се добавя чесънът.
2
Чеснови гъби 2
Пържи се още няколко минути и се подправя с лимонов сок, магданоз и сол. Сервира се върху канапе от пържени филии.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: