Чийзкейк брауни

Дата: 23.11.2012
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
140 г брашно
4 яйца
220 г захар
170 г краве масло
230 г черен шоколад (55% какао)
2 с. л. какао
2 с. л. ликоьор „Кафе”
1 ванилия
1/4 ч. л. сол
за крема:
400 г крем сирене
3 жълтъка от яйца размер L
120 г пудра захар
1 ванилия
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Чийзкейк брауни
Шоколадът се натрошава и заедно с маслото се разтопяват в микровълнова фурна на 800 вата за 2 минути, като се отваря на 30 секунди да се проверява, за да не изгори. Това може да се направи и на водна баня.

 


2
Чийзкейк брауни 2
Към тях се прибавят захарта, ликьора, какаото, ванилията, солта, брашното и  яйцата, разбива се с миксер.

 


3
Чийзкейк брауни 3
Тестото се изсипва в правоъгълна форма, на дъното на която има намокрена пергаментова хартия.

 


4
Чийзкейк брауни 4
Жълтъците се разбиват с пудрата захар. Смесват се с крем сиренето и ванилията.

 


5
Чийзкейк брауни 5
Сместа се изсипва върху шоколадовата и се правят шарки с шпатула.

 


6
Чийзкейк брауни 6
Пече се в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за около 35 минути. Преди да се поднесе се оставя да се охлади.


Подобни рецепти:
Коментари (46)
46.
Изпрати
лично съобщение

11.02.2017
Нещо необичайно, но много вкусно...хареса се на всички гости!!!
45.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2016
Общо взето почти ми се получи, но определено трябва да се използва много хубаво крема сирене! :)
44.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2016
да
43.
Изпрати
лично съобщение

21.05.2015
Отново приготвих тази рецепта, като използвах маскарпоне и в чийзкейк крема добавих малко червена боя на прах. Получи се чудесен розов цвят, и беше все така вкусно, супер като за част от подаръка за любима приятелка (:
42.
Изпрати
лично съобщение

21.04.2015
Мнооооого вкусно! Ще стане един от любимите ми десерти!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
Майла се регистрира в сайта.
Marina Dobreva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта