Чийзкейк брауни

Тук сме комбинирали два вкуса, които са любими на повечето хора и се получи един изключителен десерт
Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2012

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
140 г брашно
4 яйца
220 г захар
170 г краве масло
230 г черен шоколад (55% какао)
2 с. л. какао
2 с. л. ликоьор „Кафе”
1 ванилия
1/4 ч. л. сол

за крема:
400 г крем сирене
3 жълтъка от яйца размер L
120 г пудра захар
1 ванилия

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Чийзкейк брауни

Шоколадът се натрошава и заедно с маслото се разтопяват в микровълнова фурна на 800 вата за 2 минути, като се отваря на 30 секунди да се проверява, за да не изгори. Това може да се направи и на водна баня.

 


2
Чийзкейк брауни 2

Към тях се прибавят захарта, ликьора, какаото, ванилията, солта, брашното и  яйцата, разбива се с миксер.

 


3
Чийзкейк брауни 3

Тестото се изсипва в правоъгълна форма, на дъното на която има намокрена пергаментова хартия.

 


4
Чийзкейк брауни 4

Жълтъците се разбиват с пудрата захар. Смесват се с крем сиренето и ванилията.

 


5
Чийзкейк брауни 5

Сместа се изсипва върху шоколадовата и се правят шарки с шпатула.

 


6
Чийзкейк брауни 6

Пече се в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор, за около 35 минути. Преди да се поднесе се оставя да се охлади.


Подобни рецепти:
Коментари (49)
49.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2020
За пореден път страхотен резултат
48.
Изпрати
лично съобщение

25.04.2019
Вкусно
47.
Изпрати
лично съобщение

08.09.2018
Много вкусен и лек.
46.
Изпрати
лично съобщение

11.02.2017
Нещо необичайно, но много вкусно...хареса се на всички гости!!!
45.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2016
Общо взето почти ми се получи, но определено трябва да се използва много хубаво крема сирене! :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: