Супа с червена леща, пресен лук и топчета от спанак
Лора и Стоян
![]() |
200 г овче сирене 1 кофичка кисело мляко зелената част на 1 стрък пресен лук 1/4 ч. л. сол 1/2 ч. л. сушен босилек 1 ч. л. червен пипер 2-3 с. л. заквасена сметана 6 с. л. олио 1 глава лук 8 замразени чушки 100 г царевично брашно 100 г стерилизирана царевица 10 листа пресен джоджен |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...