Дип от червено цвекло с козе сирене

Дата: 20.11.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г червено цвекло
200 г козе сирене (саламурено)
3 скилидки чесън
2 стръка мащерка
сокът от 1/2 лимон
2 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 с. л. мед
1 с. л. сусам
1/4 ч. л. кимион на зърна
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от червено цвекло с козе сиренеЦвеклото се бели и се реже на кубчета.
2
Дип от червено цвекло с козе сирене 2Слага се в тиган, зедно с меда, лимоновия сок, около 200 мл вода и се готви, докато омекне и течността се изпари.
3
Дип от червено цвекло с козе сирене 3Кимионът се запича на сух тиган и се смила в блендер с цвеклото, мащерката, сиренето, стрития на паста чесън, зехтина, сол и черен пипер на вкус.
4
Дип от червено цвекло с козе сирене 4Сервира се със запечен на сух тиган сусам.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Aleksandrina Ludmilova коментира рецептата Класическо тирамису
Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта