Кюфтета от леща
Лора и Стоян
![]() ![]() ![]() ![]() |
400 г гъби "Кладница" 2 яйца 1 ч. ч. брашно 1 ч. ч. галета 4 с. л. олио сол на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2020 Не ми допадна
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2016 Самите гъби са вкусни, а в панирано състояние са перфектна гарнитура.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...