Яйца по тракийски

Дата: 18.11.2015
Източник: Бон Апети
Яйца по тракийски
 
Необходими продукти:
10 яйца
500 мл прясно мляко
50 г брашно
500 г краве сирене
50 г краве масло
1 връзка магданоз
1/2 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват с телена бъркалка и се подправят със сол и черен пипер на вкус.
2
Брашното се размива в част от млякото и се добавя към яйцата, заедно с останалото мляко. Разбърква се добре.
3
Магданозът се наситнява, а риганът се стрива.
4
Подправките се добавят към млечно-яйчената смес и се разбърква.
5
Сместа се сипва в тава, намазана обилно с маслото, и се поръсва с натрошеното сирене.
6
Ястието се пече до златисто в предварително загрята на 180 градуса фурна – около 25–30 минути.

Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

14.11.2016
лесно и вкусно!
3.
Изпрати
лично съобщение

25.03.2016
Малко продукти и лесно за приготвяне! Краен резултат: Вкусничко! :-)
2.
Изпрати
лично съобщение

07.01.2016
Бърза , лесна и вкусна :)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.11.2015
Сполучлива, лесна и бърза рецепта!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта