Червено цвекло с джинджифил
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.09.2016 Мариела, Татяна, поради неуточнени авторски права на снимката към тази рецепта, въпросната снимка е свалена от сайта ни от наш администратор.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2016 Татяна, не разполагах с лична снимка, но предпочетох рецептата да има снимка.Въпросната снимка съм я взела от сайта,от който видях рецептата.А Вие, Татяна, също можеше да споделите ваша снимка в коментара си или поне мнение за рецептата, все пак това поле е да се споделя мнение за конкретната рецепта ... тези забележки можеше да ми ги напишете на лично съобщение!А на всички други благодаря, че оценяват рецептата, и се надявам да не са смутени от КРАЖБАТА на профилната снимка!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.09.2016 Щеше да е хубаво, ако източникът на фрецептата е сложил реално неговото готово ястие, а не да използва някакви снимки, изтеглени от нета. А също към модераторите е идеята, да може да се оголемяват снимките в коментарите, тъй като, макар и качени, то те са твърде малки, за дда се види каквото и да било.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2016 Много вкусно, отгоре сложих чедър :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2016 Много добра идея за вкусно и леко ястие! Аз добавих и ситно нарязана шунка отгоре и стана страхотно!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...