Дип от кашу, босилек и магданоз

Лесна идея за вкусна разядка
Източник: Бон Апети
Дата: 04.06.2018

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
120 г сурово кашу
1/2 връзка босилек
1/4 връзка магданоз
1 скилидка чесън
50 мл зехтин
сокът от 1/2 лимон
сол на вкус

за поднасяне:
1 краставица
1 тиквичка
1 морков


Начин на приготвяне:
1
Дип от кашу, босилек и магданоз
Кашуто се накисва за една нощ. След това се отцежда и се измива. Пюрира се заедно с чесъна, листата босилек и магданоз, зехтина и лимоновия сок.
2
Дип от кашу, босилек и магданоз 2
Получената паста се овкусява със сол. Наливат се и около 50 мл студена вода и се разбърква.
3
Дип от кашу, босилек и магданоз 3
Дипът се сервира с нарязани на гредички краставица, морков и тиквичка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: