Хрупкави филийки с праз и гъби

Дата: 23.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 филии ръжен хляб
5 стръка праз
500 г печурки
1 скилидка чесън
2 стръка мащерка
80 мл зехтин
1/2 ч. л. лют червен пипер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хрупкави филийки с праз и гъбиПразът се почиства, нарязва се на ситно и се пържи в половината от зехтина. Посолява се.
2
Хрупкави филийки с праз и гъби 2Когато омекне, се поръсва с червен пипер и се дърпа от котлона.
3
Хрупкави филийки с праз и гъби 3Печурките се обелват, почистват се от пънчетата, нарязват се на ситно и се запържват заедно с накълцания чесън в друг съд с останалият зехтин.
4
Хрупкави филийки с праз и гъби 4Ароматизират се с листенца мащерка, овкусяват се със сол и черен пипер.
5
Хрупкави филийки с праз и гъби 5Филиите се препичат на грил тиган от двете страни, докато станат хрупкави.
6
Хрупкави филийки с праз и гъби 6Върху всяка филийка се слага от гъбите и от праза.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Петя се регистрира в сайта.
Evelina Kostova се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Анна коментира рецептата Мусака от тиквички и спанак
Кристиан се регистрира в сайта.
Николета се регистрира в сайта.
Ваня коментира рецептата Течен шоколад
Karina Dimova се регистрира в сайта.
Mario Markov се регистрира в сайта.
Abi Abi се регистрира в сайта.
Elka Koycheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта