Запечено сирене „Камамбер“

Дата: 10.10.2019
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сирене „Камамбер“ (по 125 г)
8 филии хляб
4 стръка мащерка
3 скилидки чесън
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Запечено сирене „Камамбер“Двете скилидки чесън се режат на филийки, а мащерката се накъсва.
2
Запечено сирене „Камамбер“ 2В сиренето се правят малки прорези, в които се поставя от чесъна и мащерката.
3
Запечено сирене „Камамбер“ 3Увива се в алуминиево фолио и се пече 10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
4
Запечено сирене „Камамбер“ 4Хлябът се намазва със зехтин и се запича във фурната до златисто.
5
Запечено сирене „Камамбер“ 5Изважда се и и се натрива с чесън.
6
Запечено сирене „Камамбер“ 6Запеченото сирене се поднася с филийките хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

13.10.2019
Много често камембера го продават в дървени кутийки. Много удобно е да го запечеш направо в долната половина на кутийката, без фолио
2.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2018
Бързо и вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

13.02.2018
интересно, като изключим увиването във фолио.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Джулиана Георгиева Дичева се регистрира в сайта.
Станимира Г. Георгиева се регистрира в сайта.
ivka публикува рецептата Домашно приготвена пица
Красито Петрова се регистрира в сайта.
Мария публикува рецептата Ябълков сладкиш „Роза“
Megy Dobreva се регистрира в сайта.
Албена Тодорова публикува рецептата Бисквитена торта
Албена Тодорова публикува рецептата Кокосови бонбони
Кристина Димитрова публикува рецептата Хляб
Албена Тодорова публикува рецептата Плодова салата
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта