Целина на тиган

Дата: 12.02.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 глава целина
200 мл зеленчуков бульон
50 мл зехтин
1/2 лимон
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Целина на тиганЦелината се бели и се реже на кубчета, а чесънът се наситнява.
2
Целина на тиган 2Запържват се в сгорещения зехтин, заедно с клонките мащерка и сол на вкус.
3
Целина на тиган 3След около 5 минути, се наливат бульонът и лимоновият сок. Готви се под капак на слаб огън, докато целината омекне.
4
Целина на тиган 4Готовата целина се поднася като гарнитура. По желание се поръсва с мащерка.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


168 ДУШИ ОНЛАЙН
SuperMag коментира рецептата Пиле „Тетрацини“
SuperMag коментира рецептата Муртабак с телешко и зеле
SuperMag коментира рецептата Соленки с лимец и сирене
SuperMag коментира рецептата А ла чийзкейк
SuperMag коментира рецептата Зелен боб в гювеч
SuperMag коментира рецептата Нахутена шакшука
SuperMag коментира рецептата Пиката ала миланезе
SuperMag коментира рецептата Целувчен милфьой с малини
SuperMag коментира рецептата Рататуй
SuperMag коментира рецептата Френски хляб
SuperMag коментира рецептата Коблер с праскови и малини
Диана Костова се регистрира в сайта.
Плами се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта