Начо чийз
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.05.2024 Здравейте КАРАМЕЛ, чудесно предложение за печенето на патладжаните за забързаното ежедневие:)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2024 Сещам се за тази рецепта винаги, като искам да готвя патладжаните самостоятелно, това е от онези рецепти, в които всичко си е на място и човек не иска нищо да промени. Единствено като бързам пека патладжаните директно на керамичния котлон, върху два листа фолио и под капак, разбира се, има дим. Използвам спестеното време, за да ги оставя да постоят в цедка след нарязването, за да изпуснат излишния сок и да поемат добре киселото мляко. Като нямам свежа люта чушка, ползвам от буркан.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2019 Направих го и аз без чушка, но сложих 2 лъжици майонеза, т.к. беше малко постно за моя вкус. Рецептата си струва да се опита.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2019 Направих го без лютата чушка и стана много приятно.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2018 Направих го без люта чушка и без кисело мляко. Много ни хареса!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...