Дип с праз лук и домати

Дата: 05.12.2012
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 стръка праз
1 бутилка доматено пюре (650 мл)
200 г крем сирене
1 ч. л. захар
1 ч. л. майорана
2 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Дип с праз лук и домати
Празът се нарязва наситно и се запържва в зехтина, докато омекне.

 


2
Дип с праз лук и домати 2
След това се подправя с майораната, налива се доматеното пюре, и се овкусява със захарта, сол и черен пипер. Оставя се на котлона под капак за около 20 минути.

 

 


3
Дип с праз лук и домати 3
Когато се охлади, към него се прибавя крем сиренето и се разбърква.

 

 


4
Дип с праз лук и домати 4
Дипът се поднася към картофените бонбони.
 

Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2014
аз бих го пасирал и след това да сложа крема сиренето ;)
1.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2014
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Биска Стайко коментира рецептата Заек по ловджийски
Сабие Джамбазка се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Тутманик
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта