Диво свинско гювеч

Бърз и лесен гювеч с месо от диво прасе
Източник: Илия
ТИТЛА: Чирак
Дата: 21.04.2015
Диво свинско гювеч
 
Необходими продукти:
1 кг месо от диво прасе
2 консерви гювеч
4-5 картофа
1 глава лук
1 връзка магданоз
30 мл олио
1 с. л. червен пипер
2 щипки черен пипер
50 мл червено вино
150 мл вода


Начин на приготвяне:
1
Нареждаме месото на дъното на глинен гювеч.
2
Поливаме го с олиото и виното.
3
Прибавяме черния и червения пипер.
4
Разпределяме лука върху месото.
5
Сипваме и гювеча, и върху него добавяме картофите.
6
Посоляваме и заливаме с водата.
7
Печем 2-2,5 часа в загрята на 200 градуса фурна.
8
Когато е готово, добавяме и магданоза.

Добър апетит!


Съвет:
Сервира се с добра компания и червено вино.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


262 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: