Телешки език на тиган

С азиатски привкус
Източник: Бон Апети
Дата: 22.04.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г сварен телешки език
3 с. л. олио
2 с. л. светъл соев сос
1/2 ч. л. пипер меланж
2 люти чушки
1-2 с. л. лимонов сок



Начин на приготвяне:
1
Телешки език на тиган
Езикът се нарязва натънко, намазва се с олио и се готви от всички страни, до златисто, в силно загрят сух тиган.
2
Телешки език на тиган 2
Изважда се и в същия съд се слагат нарязаните на ивички люти чушки.

3
Телешки език на тиган 3
Телешкият език се връща в тигана. Прибавят се лимоновият сок, счуканият в хаванче пипер меланж и соевият сос, и се разбърква.

4
Телешки език на тиган 4
Готовото ястие се поднася с гарнитура по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.07.2015
благодаря ви ще го пробвам...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: