Добруджанска кавърма

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
1 пакет фини точени кори
2 яйца
1 кофичка кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърма
Всяка от корите се свива на хармоника и образувалите се лентички се подреждат плътно една до друга в тава.
2
Добруджанска кавърма 2
Яйцата се разбиват с млякото и солта и с получената смес се заливат корите.
3
Добруджанска кавърма 3
Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


178 ДУШИ ОНЛАЙН
milenka коментира рецептата Ципура в пергамент
raq01 се регистрира в сайта.
Kristin Genkova се регистрира в сайта.
swenstyle коментира рецептата Домашен тарама хайвер
swenstyle се регистрира в сайта.
Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: