Добруджанска кавърма

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
1 пакет фини точени кори
2 яйца
1 кофичка кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърмаВсяка от корите се свива на хармоника и образувалите се лентички се подреждат плътно една до друга в тава.
2
Добруджанска кавърма 2Яйцата се разбиват с млякото и солта и с получената смес се заливат корите.
3
Добруджанска кавърма 3Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


158 ДУШИ ОНЛАЙН
Йорданка Атанасова се регистрира в сайта.
Valia Ivanova се регистрира в сайта.
Ve6erka коментира рецептата Целувчен сладкиш
Анна коментира рецептата Пилешки бонфилета на фурна
Ани коментира рецептата Целувчен сладкиш
Neli Kitukova се регистрира в сайта.
Hristo Yotov се регистрира в сайта.
Ralitsa Toshkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта