Добруджанска кавърма

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Добруджанска кавърма
 
Необходими продукти:
1 пакет фини точени кори
2 яйца
1 кофичка кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Добруджанска кавърмаВсяка от корите се свива на хармоника и образувалите се лентички се подреждат плътно една до друга в тава.
2
Добруджанска кавърма 2Яйцата се разбиват с млякото и солта и с получената смес се заливат корите.
3
Добруджанска кавърма 3Пече се в умерено загрята фурна до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


288 ДУШИ ОНЛАЙН
Радосвета Иванова публикува рецептата Козунак
Дарко публикува рецептата Фаршировани яйца
Adriana Dimitrova публикува рецептата Кекс в чаша
Adriana Dimitrova публикува рецептата Манджата на баба
Ди Алба публикува рецептата Омлет с риба тон и домати
Бон Апети коментира рецептата Чийзкейк мъфини
Бон Апети коментира рецептата Зелена леща с талиатели
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта