Арепас

Дата: 09.08.2003
Източник: Бон Апети
Арепас
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. фино царевично брашно
3-4 с. л. зехтин
1 ч. л. сол
2 ч. ч. вода
 

Начин на приготвяне:
1
АрепасВ купа се налива водата, слага се солта, разбърква се и постепенно се прибавя брашното. Омесва се тесто.
2
Арепас 2Ръцете се намокраят и от тестото се правят малки питки с големина и форма на кюфте.
3
Арепас 3Дъното на тиган се намаслява съвсем малко (както за палачинки). Поставят се питките и се пекат за 1-2 минути, като се обръщат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


697 ДУШИ ОНЛАЙН
Йоли се регистрира в сайта.
Pepa Mincheva се регистрира в сайта.
denitsak коментира рецептата Ризото със спанак и гъби
Борислав коментира рецептата Парижки ньоки
Таня Георгиева се регистрира в сайта.
Петя Минкова Матанова се регистрира в сайта.
Аделаида коментира рецептата Торта „Опера“
Аделаида коментира рецептата Торта от блини
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта