Тиквеник

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. олио
1 с. л. оцет
1/2 тиква
100 г олио
1/2 пакетче канела
200 г счукани орехи
1 ч. ч. захар
 

Начин на приготвяне:
1
ТиквеникВ тенджера се слагат настърганата тиква, олиото, захарта, солта и канелата и се разбърква. Накрая се прибавят счуканите орехови ядки и пак се разбърква.
2
Тиквеник 2От готовата смес се нанася върху намазана с олио кора и се завива като баница.
3
Тиквеник 3Корите се подреждат в тава. Пече се в загрята до температура 220 градуса фурна около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

27.11.2019
Много вкусна стана.
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.2019
Много вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2015
Любимо ястие на мъжът ми, хареса го много
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта