Тиквеник

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. олио
1 с. л. оцет
1/2 тиква
100 г олио
1/2 пакетче канела
200 г счукани орехи
1 ч. ч. захар
 

Начин на приготвяне:
1
ТиквеникВ тенджера се слагат настърганата тиква, олиото, захарта, солта и канелата и се разбърква. Накрая се прибавят счуканите орехови ядки и пак се разбърква.
2
Тиквеник 2От готовата смес се нанася върху намазана с олио кора и се завива като баница.
3
Тиквеник 3Корите се подреждат в тава. Пече се в загрята до температура 220 градуса фурна около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

27.11.2019
Много вкусна стана.
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.2019
Много вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2015
Любимо ястие на мъжът ми, хареса го много
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
Марчела Минчева се регистрира в сайта.
Victoriq Tashikova се регистрира в сайта.
Емилия коментира рецептата Бананов хляб с орехи
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта