Тиквеник

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. олио
1 с. л. оцет
1/2 тиква
100 г олио
1/2 пакетче канела
200 г счукани орехи
1 ч. ч. захар
 

Начин на приготвяне:
1
ТиквеникВ тенджера се слагат настърганата тиква, олиото, захарта, солта и канелата и се разбърква. Накрая се прибавят счуканите орехови ядки и пак се разбърква.
2
Тиквеник 2От готовата смес се нанася върху намазана с олио кора и се завива като баница.
3
Тиквеник 3Корите се подреждат в тава. Пече се в загрята до температура 220 градуса фурна около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

27.11.2019
Много вкусна стана.
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.2019
Много вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2015
Любимо ястие на мъжът ми, хареса го много
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Вероника Постолова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Бон Апети коментира рецептата Ягодова торта
Marie Vangelova се регистрира в сайта.
Меди коментира рецептата Орехов сладкиш без печене
Toblerony се регистрира в сайта.
Милена Комитова коментира рецептата Ягодова торта
Милена Комитова се регистрира в сайта.
Ivellina се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта