Тиквеник

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. олио
1 с. л. оцет
1/2 тиква
100 г олио
1/2 пакетче канела
200 г счукани орехи
1 ч. ч. захар


Начин на приготвяне:
1
Тиквеник
В тенджера се слагат настърганата тиква, олиото, захарта, солта и канелата и се разбърква. Накрая се прибавят счуканите орехови ядки и пак се разбърква.
2
Тиквеник 2
От готовата смес се нанася върху намазана с олио кора и се завива като баница.
3
Тиквеник 3
Корите се подреждат в тава. Пече се в загрята до температура 220 градуса фурна около 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

27.11.2019
Много вкусна стана.
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.2019
Много вкусно!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.12.2015
Любимо ястие на мъжът ми, хареса го много
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
Офи коментира рецептата Бухти „Сърце“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: