Домашен „Кочуханг“

Дата: 17.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 с. л. мисо паста
3 с. л. (с връх) чили на прах
1 ч. л. захар
2 скилидки чесън
1 с. л. светъл соев сос
1 с. л. бяло вино
1 с. л. тъмно сусамово олио
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Домашен „Кочуханг“Пастата мисо се смесва с чилито, сусамовото олио, соевия сос, бялото вино и захарта.
2
Домашен „Кочуханг“ 2Чесънът се смила на паста със солта и се разбърква с останалите продукти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
Toni Toni се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта