Домашен „Кочуханг“

Корейска люта паста
Източник: Бон Апети
Дата: 17.09.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 с. л. мисо паста
3 с. л. (с връх) чили на прах
1 ч. л. захар
2 скилидки чесън
1 с. л. светъл соев сос
1 с. л. бяло вино
1 с. л. тъмно сусамово олио
1 щипка сол


Начин на приготвяне:
1
Домашен „Кочуханг“
Пастата мисо се смесва с чилито, сусамовото олио, соевия сос, бялото вино и захарта.
2
Домашен „Кочуханг“ 2
Чесънът се смила на паста със солта и се разбърква с останалите продукти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


177 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: