Домашен „Кочуханг“

Дата: 17.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 с. л. мисо паста
3 с. л. (с връх) чили на прах
1 ч. л. захар
2 скилидки чесън
1 с. л. светъл соев сос
1 с. л. бяло вино
1 с. л. тъмно сусамово олио
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Домашен „Кочуханг“Пастата мисо се смесва с чилито, сусамовото олио, соевия сос, бялото вино и захарта.
2
Домашен „Кочуханг“ 2Чесънът се смила на паста със солта и се разбърква с останалите продукти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта