Корейски палачинки (ха мул па дзан)
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2017 Стана ПЕРФЕКТНО! Благодаря за рецептата! :*
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.01.2017 Лесно стана. Хареса ми пикантния вкус в суров вид. Всичко спазих в рецептата, с изключение на оцета, нямах бял винен и сложих сусамов оцет. С нетърпение очаквам да го опитам след седмица.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 05.11.2015 Без фиш сос.
|
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...
Нашите приятели от @TAT Bulgaria са ни подготвили #ТАТскивкусна игра, в която можете да спечелите...