Киш „Лорен“
Нашите кулинари





| 9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Интересна рецепта, ще я пробвам! Добре изглежда хлебчето!
|
| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2022 Здравейте, Мария – разбира се, че може да се добави сол.
Здравейте, Еклер – заменете брашното от лимец с пълнозърнесто брашно. Поздрави от нас!
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Здравейте! С какво може да се замени брашното от лимец?
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2019 Може ли да се добави сол ?
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Не, Мария, не е заради брашното, явно хлябът е имал нужда от още печене. Този хляб по принцип става „сочен“, не е пръхкав като белия хляб, приготвен с мая, а прилича на немския хляб , който се продава вакуумиран и нарязан в големите супермаркети.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...