Тажин с агнешко
Лора и Стоян
1 заек 150 г зелени маслини (без костилки) 5–6 скилидки чесън 1 глава лук 4 стръка мащерка 1/2 връзка магданоз 100 мл бял вермут 50 мл зехтин | за бульона: 3 зърна хвойна 2 дафинови листа 1 ч. л. черен пипер на зърна 1 ч. л. кориандър 1/2 ч. л. семена резене сол на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...