Мариновани яйца с копър
Нашите кулинари
        
        






| 6. | Изпрати лично съобщение |  27.08.2022 Получи се много добре. Аз го направих с купешка тарама, но пак стана вкусен | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 06.12.2021 До 1
тарамата е майонеза от рибешки яйца, вместо кокоши, 90% от майонезата е мазнина!
аз имам друг въпрос, може ли да се ползва хайвер от риба която аз съм си хванал или купил. Трябва да го оставя да "узрее" ли? | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 12.03.2016 още тънкости  във водата където ще накиснете средата от хляба преди това може да я сварите със анасон прецеждате и когато истине накиснете хляба в нея подобрява страхотно вкуса на хайвера :) | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 12.03.2016 рецепта за бял хайвер за 100 - 120 гр бял хайвер се прибавят среда от 1 бяла франдзола, 6 супени лъжици маслиново олио, 2-3 супени лъжици бял оцет,  половин чаша галета, половин глава настърган лук, приготвенето на хайвер тарамас е по горе посочения начин . Добър апетит | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 29.08.2014 Получи се невероятно! Добавих му задушен чесън, джинджифил (корен) и стана разкошно! Благодаря рецептата! | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...