Ябълков сладкиш с грис
Лора и Стоян
27. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2018 Страхотен на вкус! Приготвих го с кафява захар. Дори не го изчаках да изстине.
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2015 Хубава рецепта, аз сложих какао на око и ми си получи малко по светъл на цвят но на вкус е страхотна и понеже се стремя да ям повече сурови неща лешниците който сложих са сурови.
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2014 Аз сложих и една малка щипка лимонена кисилина :). Страхотен е този шоколад!
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
31.01.2014 много вкусен течен шоколад
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2014 Направих го!Получи се много вкусен,но и при мен също се образуваха бучици,може би проблемът ми е не достатъчно енергичното бъркане.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...