Домашни бургери
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.08.2016 в най скоро време ще я пробвам :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2016 Деси, ако свариш бурканите за 15 минути във вряла вода, след като ги затвориш и след това ги съхраняваш на тъмно и студено, би трябвало да издържат 1 година. Ние ги съхранявахме в хладилник и не издържаха много дълго време, така че, за съжаление, не можем да кажем със сигурност, точно след колко време горчицата ще се развали.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.04.2016 а колко време може да се съхранява така?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...