Домашна мътеница

Дата: 27.02.2013
Източник: Бон Апети
Домашна мътеница
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. пълномаслено прясно мляко
сокът от 1/2 лимон (3 с. л. бял винен оцет)
 

Начин на приготвяне:
1
Домашна мътеница
В купа се смесват прясното мляко и сокът от лимон.

 


2
Домашна мътеница 2
Оставят се за 10 минути, докато млякото се пресече и мътеницата е готова за ползване.


 




Съвет: Подходяща е за маринати, за мюсли, за кексове – на мястото на прясно или кисело мляко.


Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

09.05.2018
Интересен начин за правене на мътеница ..
3.
Изпрати
лично съобщение

14.01.2017
Браво! Традициите не трябва да се забравят!
2.
Изпрати
лично съобщение

15.05.2015
Страхотно
1.
Изпрати
лично съобщение

22.08.2013
Страхотна!!! :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


211 ДУШИ ОНЛАЙН
ani_borisowa коментира рецептата Брауни с ядки
Tatiana Dobreva се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофени мъфини
Анна коментира рецептата Зеленчукови мъфини
Maria Gandeva се регистрира в сайта.
Петя Петкова коментира рецептата Хлебчета с коприва
Вержи коментира рецептата Буру буру
Йорданка Атанасова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта