Чеснови кантучини с лешници и пармезан
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Станаха много вкусни и поръсени със сусам и маково семе :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2014 Станаха много вкусни.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2014 Аз им сложих и малко кимион.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2013 Получиха много добри по моя вкус. Царевичното брашно им придава характерна хрупкавост. Сред децата ми обаче не пожънаха особен успех.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2013 супер са тези пръчици..
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...