Бретцели
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2015 Малко промених рецептата, замених розмарина със сух риган и пропуснах стафидите. Добавих 0.100 грама пшеничен брашно. Хляба стана уникално вкусен!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2015 Страхотен хляб, ароматен и с хрупкава коричка.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Супер е! Пропуснах стафидите, но пак стана много добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2013 Рецептата е много добра. Аз лично слагам около 10гр сол, защото мисля, че написаната в рецептата не е достатъчна. Искам да отбележа, че аз не ям солено. Хляба го правя без подправките- тоест обикновен хляб. Става много бързо и е идеален за домашно приготвен хляб- винаги се получава.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.10.2013 вкусно :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...