Френска супа от печен чесън
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2020 Страхотна идея, направих я по-гъста като яхния, по наш вкус. Засища, идеална е за студените дни, а калориите са малко. Благодаря за хубавото предложение!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2015 Една от най-вкусните супи ,вкусовете се балансират много добре !Благодаря !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Ммм, страхотна и различна.Влиза в тефтера ми и ще се готви редовно. Благодаря.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Страхотна идея за боб! Опитите ми да готвя боб завършваха като супа от билички :) Не се бях сетила за готов сварен :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2014 Вместо пъщърнак нарязах на малки кубчета глава целина, останах много доволна от резултата и понеже не обичам магданоз го заместих с малко босилек.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...