Супа от червена леща с чесън
Лора и Стоян
2 консерви домати на кубчета (по 400 г) 3 скилидки чесън 2 глави лук 4 стръка пресен естрагон 500 мл зеленчуков бульон 100 г сирене „Маскарпоне“ 3 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус | за бишкотите: 300 г брашно 90 г краве масло (студено) 60 г сирене „Пармезан“ (+ за поръсване) 150–200 мл прясно мляко 1 яйце 1/2 с. л. черен пипер на зърна 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. сол |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2017 Стана любима на всички! :)
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...