Доматена супа

Гост: Яна Добрева
Източник: Бон Апети
Дата: 19.08.2006
Доматена супа
 
Необходими продукти:
5 домата
1 глава лук
100 г фиде
30 г краве масло
1 яйце


Начин на приготвяне:
1
Доматена супа
Лукът се нарязва наситно и се запържва в маслото до златисто. Доматите се потапят в гореща вода, за да могат по-лесно да се обелят.
2
Доматена супа 2
Доматите се обелват, нарязват се наситно и половината се прибавят към лука. Наливат се около 100 мл топла вода и се оставя да поври. Добавят се още 100 мл гореща вода и след като кипне, се слага фидето.
3
Доматена супа 3
Добавят се останалите домати и разбитото яйце, което се сипва на тънка струя. Накрая се слага и малко разтопено краве масло, за да не се получи коричка по повърхността на супата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: