Дует „Гаспачо“

Дата: 29.04.2010
Източник: Бон Апети
Дует „Гаспачо“
 
Необходими продукти:
600 г домати
1 стрък рукула (магданоз)
10 капки сос „Табаско“
4 с. л. заквасена сметана
сол и черен пипер на вкус
1 зелена чушка (голяма)
2 краставици (400 г)
сол и черен пипер на вкус
1/2 глава лук (малка)
1 червена чушка (голяма)
1 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Дует „Гаспачо“Доматите, червената чушка и половината от лука се пасират и овкусяват със сол и черен пипер.
2
Дует „Гаспачо“ 2Зелената чушка с краставиците и останалия лук се пасират и овкусяват със сол и черен пипер.
3
Дует „Гаспачо“ 3В едната част на чиния за сервиране се слага от червената супа, а в другата част – от зелената.
4
Дует „Гаспачо“ 4Гарнира се със заквасена сметана и се поръсва със зехтин. Накрая се овкусява с „Табаско“ и се украсява с листа рукула или магданоз.

 

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

31.05.2020
Доста пикантно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта