Таратор

Източник: Бон Апети
Дата: 22.04.2010
Таратор
 
Необходими продукти:
1 краставица
1 кисело мляко
3 стръка копър
1-2 скилидки чесън
1 с. л. олио
20 г счукани орехови ядки
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1

Краставицата се обелва и се нарязва на дребни кубчета. Копърът и чесънът се наситняват. Всичко се прибавя към предварително разбитото мляко.


2

Сипва се олиото и се разбърква до хомогенизиране. Прибавят се и 200 мл вода и отново се разбърква.


3

Накрая се посолява и тараторът се поднася поръсен с ореховите ядки.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: