Таратор

Източник: Бон Апети
Дата: 22.04.2010
Таратор
 
Необходими продукти:
1 краставица
1 кисело мляко
3 стръка копър
1-2 скилидки чесън
1 с. л. олио
20 г счукани орехови ядки
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1

Краставицата се обелва и се нарязва на дребни кубчета. Копърът и чесънът се наситняват. Всичко се прибавя към предварително разбитото мляко.


2

Сипва се олиото и се разбърква до хомогенизиране. Прибавят се и 200 мл вода и отново се разбърква.


3

Накрая се посолява и тараторът се поднася поръсен с ореховите ядки.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: