Таратор

Дата: 22.04.2010
Източник: Бон Апети
Таратор
 
Необходими продукти:
1 краставица
1 кисело мляко
3 стръка копър
1-2 скилидки чесън
1 с. л. олио
20 г счукани орехови ядки
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1

Краставицата се обелва и се нарязва на дребни кубчета. Копърът и чесънът се наситняват. Всичко се прибавя към предварително разбитото мляко.


2

Сипва се олиото и се разбърква до хомогенизиране. Прибавят се и 200 мл вода и отново се разбърква.


3

Накрая се посолява и тараторът се поднася поръсен с ореховите ядки.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта